Find out more about endangered species

понеділок, 18 травня 2015 р.

Велопроща до Раківця [30.05, Львів]


До участі у цій духовній мандрівці запрошуються усі, хто не боїться втоми та любить подорожувати з Богом, а особливо студентська молодь, адже цього року проща відбудеться з ініціативи та сприяння Центру студентського капеланства ЛА УГКЦ.

Збір учасників велопрощі о 07:30 год. на площі св. Івана Павла ІІ перед храмом Різдва Пресвятої Богородиці (Сихів, пр. Червоної Калини, 70). Наш маршрут пролягатиме через такі села: Жирівка, Вовків, Загір’я, Кугаїв, Підтемне, Раківець і завершиться безпосередньо біля чудотворного джерела у с. Новосілка, що біля с. Раківця.
Дистанція велопрощі в одному напрямку складає ≈30 км (загальна ≈ 60 км),  тривалість – 3-3,5 год. (загальна – 10-12 год.).
Вимоги для учасників: бути повнолітнім; мати справний велосипед; взяти зі собою запасну велосипедну камеру згідно характеристик коліс свого велосипеда; взяти зі собою аптечку з медикаментами первинної необхідності та своїми особливими ліками; вживати у дорозі воду чи інший напій; легку перекуску.
Учасники прощі відкриють для себе цікаві місця околиць Львова. Населені пункти, якими проходитиме наш маршрут, зацікавлять не лише своїми краєвидами, а й культурним надбанням. Так у селах Вовків, Кугаїв та Раківець є, на жаль, практично зруйновані святині, про які можливо багатьом і не доводилось чути.
Настановча обов’язкова зустріч для учасників велопрощі відбудеться 28.05.2015 о 19:15 у Гарнізонному храмі Петра і Павла по вул. Театральній 11.
За детальнішою інформацією та усім, хто хоче взяти участь у духовній мандрівці до с. Раківець необхідно зателефонувати чи надіслати повідомлення (SMS) на контактний номер: 066 353 27 75 / 093 945 60 99 - Андрій, і вказати своє ім’я та прізвище.


Джерело: kapelanstvo.info

Немає коментарів:

Дописати коментар